Over Marjolein Masseur

Mijn naam is Marjolein Fennema. Ik masseer al bijna mijn hele leven. Het begon al toen ik een jaar of tien was. Mijn moeder was indertijd ziek en lag veel op bed, waardoor ze veel rugklachten had. Na een rug massage voelde ze zich veel beter en kon ze ook een paar uur slapen. Ik had natuurlijk nog geen idee van technieken. Ik masseerde volledig vanuit mijn gevoel. Ik vond het heerlijk om te doen en ik werd er zelf ook heel blij van. In de loop der jaren heb ik veel gemasseerd.

Vijftien jaar geleden ben ik massagecursussen gaan volgen. Ik wilde me graag verdiepen in  diverse massagetechnieken. Langzaam ontstond het idee om een massagestudio te beginnen. Het zaadje was geplant, maar de tijd was er nog niet rijp voor om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Ik bleef aan het werk in de administratieve sector en masseerde vooral als hobby. Tot dat afgelopen zomer alles samenviel. Ik was enorm toe aan verandering in mijn leven. Nascha opende de studio YogaValley aan de Nieuwsteeg, waar Yoga, Massages, Health en Lifestyle samenkomen. Er is naast de yogastudio een prachtige praktijkruimte. Zij gaf mij net dat kleine zetje dat ik nodig had om mijn dromen waar te maken. De ruimte is mooi ingericht en een oase aan rust. Hier kan ik doen wat ik het liefste doe: aandacht geven aan mensen en ze door middel van wellnessmassage heerlijk laten ontspannen. 

Inmiddels doe ik een vervolgopleiding voor wellnessmassage, maar mijn basis blijft toch altijd werken vanuit mijn gevoel, met rust en aandacht voor diegene die op mijn massagetafel ligt. Dat is wat mij heel gelukkig maakt.

Graag ontmoet ik je in de massagestudio “Papillon”. Ik hoop dat je na afloop van de massage je net zo licht en ontspannen voelt als een vlinder die door de lucht dartelt.

Wees welkom, lieve groet,

Marjolein             

Afspraak maken? bel 06-52437307         

© 2021

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram