Over Janneke Ademcoach

Mijn carrière begon in de zorg en later ben ik als welzijnswerker/ sociaal cultureel ondernemer en coach aan de slag gegaan. Het sociaal maatschappelijk domein heeft mij altijd erg aangesproken, omdat er in mij een verlangen schuilt om voorwaarden te scheppen, waardoor mensen in staat zijn de beste versie van henzelf te kunnen leven. Ontmoeting met jezelf en ontmoeting met de ander vormt de rode draad in mijn werk tot nu toe en is de missie die ik graag wil uitdragen. Hierin ligt mijn passie en mijn kracht. 

Na een burn-out en het beleven van uitdagende perioden, waarin ik persoonlijke blokkades heb zien te overwinnen, heb ik mijzelf open durven stellen voor datgene wat ik het allerliefste zou willen. Namelijk vanuit een eigen praktijk aan mijn missie werken. Tijdens mijn burn-out kwam koude- en ademtraining op mijn pad en de invloed hiervan deed mij versteld staan. Het is mijn medicijn geweest en ook een keerpunt in mijn leven. Ik ben een ademcoachopleiding gaan volgen en vanaf dat moment heeft mijn droom steeds meer vorm gekregen. Momenteel volg ik een cursus op gebied van werken met de wet van aantrekking en ben ik dagelijks actief bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling dmv beweging, meditatie en volgen van diverse activiteiten op gebied van coaching en bewustzijn.  Hierin geef ik mijn verlangen vorm om mijzelf op een bewuste manier te blijven ontwikkelen en de kwaliteit van mijn werk als (adem)coach te blijven waarborgen en optimaliseren. Integriteit en het bieden van veiligheid vormen voor mij kernwaarden in het werken met mensen.

In het ademwerk kan ik mijn ruime ervaring als welzijnswerker en coach inzetten in combinatie met de adem; de meest krachtige en effectieve tool om jezelf te helen!

© 2021

Thema door Anders Norén

Facebook
Instagram